Színtévesztő teszt (Mod) 8.10.1z

Színtévesztő teszt (Mod) 8.10.1z

Game Information of Színtévesztő teszt free download

App Name Színtévesztő teszt
Package Name com.jatekmania.szintevesztoteszt
Version 8.10.1z
Rating ( 124 )
Size 32.5 MB
Requirement Android 5.0+
Updated 2020-07-05
Installs 5,000+
Category Games, Puzzle
Developer

Description of Színtévesztő teszt free download with unlimited money

Most 5 perc alatt tesztelheted a szemedet.

A színtévesztés vagy más néven dikromácia a rendellenes színlátás egy fajtája, ami azt jelenti, hogy az illető a három főszín egyikét, a kék, a piros vagy a zöld színt nem képes érzékelni. Ezt nem szabad összetéveszteni a színvaksággal, amikor az ember csak a szürke árnyalatait látja.

A színtévesztést gyerekkorban nehéz észrevenni, csak a színhasználat során derül fény a problémára. A leggyakrabban az Ishiara-tesztet vagy közismert nevén a baboskönyvet használják a látászavar meghatározására. Aki valamely színt rosszul érzékeli, a képeken látható számokat nem látja. A következő tíz képpel megbizonyosodhatsz az éleslátásodról: a feladványokat követő képeken megnézheted a megoldást is.
Now you can test your eyes in 5 minutes.

Color deception or also called dichromia is a type of abnormal color vision, which means that one cannot detect one of the three main colors, blue, red or green. This should not be confused with color blindness when one sees only the shades of gray.

It is difficult to notice color misrepresentation in childhood; Most often, the Ishiara test or commonly known as the baby book is used to determine the vision disorder. Whoever detects a color is not seeing the numbers on the pictures. With the next ten pictures you can make sure your vision is: you can see the solution in the pictures following the puzzles.
Te jól látod a színeket?

Id for android: com.jatekmania.szintevesztoteszt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *